Sifat Manungsa Miturut Saka Entute

  4 - Feb - 2009 -   mas_pram -   9 Comments »

Wis mulai stress mikirke ngeblog  ? Wis wayahe kanggo seneng – seneng , ra usah mikirke SEO , Page Rank , apa meneh PTC , marakake pusing . Ben rada fresh aku wis impor guyonan kanggo kanca BP kabeh ben ora pusing mikirke bloge dewe – dewe . Sumangga dipun waos .

@ Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.

@ Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam-2-an.

@ Wong sing JEMBAR WAWASAN’E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.

@ Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.

@ Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.

@ Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-2 nyetop entute nek pas lagi ngentut.

@ Wong sing Narsis (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.

@ Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.

@ Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke’isinan dhewe.

@ Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep’e wong lio iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh.

@ Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-2 dienggo ngganti entute sing metu.

@ Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-2.

@ Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.

@ Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.

@ Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-2.

@ Wong sing KE-KANAK-2-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-2.

@ Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.

@ Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak’e bar ngentut.

@ Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.

@ Wong SIAL
Wong sing dientuti terus kar@ Wong lio.

@ Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.

@ Wong sing ORA IKHLAS
Wong sing gak mambu entute dewe ning wong liya sing mambu muring- 2.

@ Wong sing SETITI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-2 dadi ping 7.

@ Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.

@ Wong RA NGGENAH
Wong sing angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.

@ Wong RA UMUM
Wong sing yen ngentut dilagokake.

@ Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Wong sing yen ngentut di-penggak-2 kareben swarane kadya unining bedil.

@ Wong RA SABARAN
Wong sing wes ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu

@ Wong sing LOMA (MURAH HATI)
Wong sing ngentut terus ngajak kanca-kancane nyedot bareng-bareng ben ndang entek ambune…

@ Wong SOLO / YOGYA
Wong sing entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo

@ Wong RADUWE GAWEAN
Wong sing gawene ngrembug soal entut (kayata sing maca)

@ Wong GENDHENG
Wong sing ngamati ciri-2-ne wong liya saka carane ngentut !

@ Wong EDAN
Wong sing posting komentar entut-entutan iki

Category: cerita, Tags: | posted by:mas_pram


9 Responses to “Sifat Manungsa Miturut Saka Entute”

  1. yogo says:

    la yen bar ngentut terus moco Alhamdullilah… iku wong sing kepiye mbah…

  2. mas pram says:

    @yogo wong sing bersyukur :)

  3. Dwi Tiyang Jawi says:

    kulo mboten sependapat kaleh mitos asal jeblos meniko.

    Things about positive and do your positive thinking ang Allah will payback to you,,

    Wassalamu’alaikum wwb

  4. rupanya perlu dibikin cabang ilmu baru “ENTUTOLOGI”

  5. mas pram says:

    @dwi : cuman buat lucu-lucuan bro segitunya , lagi sensitive :(

  6. Dwi Tiyang Jawi says:

    salam Mas Pram,,

    Its Ok, tapi sayang kalau blog ini di penuhi dengan artikel kayak gini mending buatkan satu link ke arah blog yang funny ay gak,,
    Saya respect sih tentang lelucon ini tapi mungkin lebih bagus netter dikasih info tentang potensi Purworejo, supaya netter tahu banyak tentang Purworejo. NOT ONLY KENTUT and KENTUT,,

    Maaf ya mas Pram ini hanya masukkan aja kok. To Moderator please response.

    Thanks.
    Wassalamu’alikum
    Dwi

  7. sondonk says:

    aku termasuk yang mana yia…

  8. Brilliant blog. Are you Jesus?

  9. cassycahthorjonengbekasi says:

    aduh mas, kemekelen aku olehe ngguyu. sampai terkentut kentut

Komentar dengan Facebook

Leave a Comment

 

Related Post

Hanya berbagi cerita: Lebaran

30 - Oct - 2007 | kirantohiran | No Comments »

Jangan Memberi Cap Anak Nakal

28 - Aug - 2009 | eko_juli | 14 Comments »

PURWOREJO PERLU PEMIMPIN BERJIWA “BUSINESS OWNER” bukan sekedar “MANAGER”

9 - Jun - 2009 | eko_juli | 20 Comments »

Damaimu …Damaiku…

19 - Dec - 2008 | Raf | 7 Comments »

Nostalgia Anak Kampung

24 - Dec - 2009 | Gunarso TS | 6 Comments »

© copyleft - 2009 by Blogger Purworejo
Theme by: azimat.net