Cerita Mistik dari Gunung Kelir, folder penyaringan pesan….

  4 - Feb - 2009 -   saktipaijo -   7 Comments »

pict0163Udan ngrecih manduk mongso rendeng iki ngowo kahanan rikolo udan dek naliko 6 mongso udan kepungkur. Anyesing awak tekan balung,pating tresep,banyu kang tibo seko langit ora leren-leren koyo sumuntak ora kendat lan entek, ngowo sikut tumuli sedakep rapet… …..folder penyaringan pesan. ” ya kangen tapi gimama lagi…jauh..”

aku muter walik kahanan,culiko karo kahanan,selak utowo mlayu…..nanging roso mau mestine gak dadi pangroso.Keduwung teko endi yen sembrono bakal dadi rusaking pager ayu kang kabangun 6 taun kepungkur.Dolanan roso tekan endi dunung lan papane sing gak karuan,kabur kanginan tanpo dongko….

Nandyan abot nanging rumongsoku iku dadi dalan kang paling apik,seneng senenging ati kang ora bakal dadi nyidrani janji.Yen isih ono turahan welas, apuranen aku……

…Folder penyaringan pesan…tak tutup,tak hapus…..rikolo anakku sakti manja pingin di kancani turu sore iki…

bojoku nuli takon karo mesem,”…sms teko sopo mas?”

“gak…gak ono sms” tanganku nglirik layar ….delete your massage? ok! jempol tanganku kenceng mencet tombol OK!

Gak etungan neh,anggonku muter walik kahanan kang koyo ngene, nanging ora kendat anggonku duwe pengarep arep.Dadi pangroso lan dongo, mongso udan iki aku meh kepleset mergo lunyuning dalan…..mongso rendeng ngarep mugo luwih ngati ati….lan dadi pepeling. Banjur kudu percoyo mongso udan iki bakal leren dadi mongso terang kang dak anti anti….sesawangan endah mongso terang kuwi mergo rasan atising ati rikolo mongso rendeng….

Karo liwat mbopong anakku, mripatku nyawang bojoku sing lagi nlebokke adonan roti pesenane ibu ibu PKK nang oven ……apuranen aku ma..dadi kroso gedene tresnamu ….aku melu turu anakku ..ngleses….

…..”mas jam 5…jare bording pass jam 6?….

Aku banjur tangi….tangan kiwoku isih nggegem HP…..karo lamat lamat tak bukak folder penyarinagn pesan…..Anda mendapat 4 pesan yang belum di baca………..

Dimana mistiknya? Tanya kepada mas Bambang T di Saktipaijo

Category: cerita, Tags: , | posted by:saktipaijo


7 Responses to “Cerita Mistik dari Gunung Kelir, folder penyaringan pesan….”

  1. trie says:

    pengalaman pribadi pa mas?hue hue..hee

  2. nurrahman says:

    we e e e…….jawa tulen

  3. nino says:

    haduh… saya baru 3 tahun di purworejo(dari kelas 1 sma sekarang kelas 3), jadi saya ndak ngetri bahasa yang kaya gitu??heehe

  4. genthokelir says:

    wah crita mistik sing di gawe ro adiku kui judule NYAI RANTAMSARI kok sing di masuke nang kene FOLDER PENYARINGAN PESAN hi hihihih
    po Kliru po yah mas hehehe
    kui Crito ASMORO boso jowo

  5. masemar says:

    aku isih bingung tenan lho mas,,,tapi aku ngerti najan aku kurang anggone boso…ketoke kudu diwoco bali-bola ….

  6. Anto says:

    Sanajan aq wong jowo tulen,tp aku rodo mumet olehe ngerteni cerito kuwi,mbok diganti bahasane ben gmpng olehe nangkep

  7. tatik bambang las says:

    ra ono mistike kok……

Komentar dengan Facebook

Leave a Comment

 

Related Post

Jumpa Setelah 70 Tahun Pisah

19 - Apr - 2009 | slamet wijadi | 56 Comments »

Jangan Memberi Cap Anak Nakal

28 - Aug - 2009 | eko_juli | 14 Comments »

Landmark di Purworejo Barat Laut

14 - Jul - 2008 | Raf | 33 Comments »

Bertemu sesama warga Purworejo di RSPI

15 - Apr - 2012 | Agung Prastowo | 9 Comments »

Turis mudik

23 - Jul - 2008 | massito | 3 Comments »

© copyleft - 2009 by Blogger Purworejo
Theme by: azimat.net